MİLLETVEKİLİ KILIÇ, SORUNLARIN ÇÖZÜM KAPISI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Yavuz Geylani Çaltekin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle, Artuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Ferhat Karademir, Mardin Muhtarlar İl Federasyonu Başkanı ve Ensar Mahallesi Muhtarı İsa Dal, Mardin Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Nejdi Aydın ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ

Teşkilatlarımızla birlikte Artuklu ilçesinin değerli mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmenin onurunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Kılıç, “Vatandaşlar ve kurumlar arası ilişkilendirmelerde köprü vazifesi görerek mahallelerin daha huzurlu olmaları için ellerinden geleni yapan muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bu anlamda bizleri burada muhtarlarımızla bir araya getirerek mahallelerimizin her sorununu masaya yatırma fırsatına dönüştüren dernek başkanlarımızı kutluyorum. Tek tek muhtar derneklerimizi ziyaret ederek kıymetli muhtarlarımızın olası talep ve önerilerini dikkate alarak notlarımızı aldık. İnşallah bahsedilen her talebi, her sorunu çözüme kavuşturma arzusuyla hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Özellikle Mardin Büyükşehir Belediyesi muhtarlardan gelen her talep ve öneriyi büyük bir titizlikle ele alarak sonuçlandırmaktadır. Buda daha yapıcı ve hızlı bir hizmet anlayışını ortaya koymaktadır.”

MARDİN’İN HER BİR METREKARESİNİ AYNI BİLEREK HAREKET EDİYORUZ

Milletvekili Kılıç açıklamalarının devamında, “Bizler Mardin’in her bir metrekaresini aynı bilerek hareket ediyoruz. Hizmetleri Artuklu ilçemizle birlikte diğer tüm ilçelerimize sunuyoruz. Bunun en yakın örneği Kızıltepe İlçe Stadyumu ve diğer gençlik merkezlerinin tamamlanması oldu. Sorun ne olursa olsun mahallelerimizin alt ve üst yapılarında dile getirilen her konuya derinlik kazandırarak çözüm noktasında desteklerimizi büyükşehir ile birlikte diğer makamlar aracılığıyla sunmaya gayret ediyoruz. Bizleri bir araya getirerek gerekli hassasiyeti gösteren muhtarlarımıza teşekkür ediyor, inşallah en kısa zamanda tekrar bir araya geleceğimizi ümit ediyorum.”