12 Ağustos’ta elektrik kesintisi: 39 mahalle etkilenecek

ÇEVRE (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 12.08.2026 - 11:39, Güncelleme: 12.08.2026 - 11:39 626 kez okundu.
 

12 Ağustos’ta elektrik kesintisi: 39 mahalle etkilenecek

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 12 Ağustos Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerden toplam 39 mahalle etkilenecek.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından yapılan duyuruya göre, Kızıltepe ilçesinde elektrik dağıtım hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle iki ayrı bölgede enerji kesintisi yaşanacak. 09.00-16.00 saatleri arasında kesinti Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F13 Ofis fiderlerinde, 1. ve 2. Seviye ekiplerinin ana hat üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle 12 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesintiden Alakuş, Beşik, Büyükboğaziye, Cantaşlı, Çetinkaya, Çıplak, Körsü, Küçükboğaziye, Tarlabaşı, Yarımca, Arıklı, Atatürk, Ersoylu, Çitlibağ, Erosylu, Kaynarca, Kırkkuyu, Akdoğan, Atmaca, Büyükdere, Demirkapı, Köprübaşı, Otluk, Konuklu, Çakır, Dora, İnandı, Sarıca, Timurçiftliği, Ulaşlı, Ülker ve Yolaldı mahallelerinin etkilenmesi bekleniyor. 6 mahallede 09.00-17.30 arasında kesinti Serkan Ay 400 kV Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F18 Ersoylu fiderinde ise Tesis-Müteahhit ekiplerinin gerçekleştireceği çalışmalar nedeniyle saat 09.00 ile 17.30 arasında elektrik kesintisi yapılacak. Bu kesintiden Dunaysır, Erosylu, Koçhisar, Mevlana, Mezopotamya ve Şahkulube mahalleleri etkilenecek. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., planlı çalışmalar nedeniyle yaşanacak kesintiler konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 12 Ağustos Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerden toplam 39 mahalle etkilenecek.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından yapılan duyuruya göre, Kızıltepe ilçesinde elektrik dağıtım hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle iki ayrı bölgede enerji kesintisi yaşanacak.

09.00-16.00 saatleri arasında kesinti

Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F13 Ofis fiderlerinde, 1. ve 2. Seviye ekiplerinin ana hat üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle 12 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Bu kesintiden Alakuş, Beşik, Büyükboğaziye, Cantaşlı, Çetinkaya, Çıplak, Körsü, Küçükboğaziye, Tarlabaşı, Yarımca, Arıklı, Atatürk, Ersoylu, Çitlibağ, Erosylu, Kaynarca, Kırkkuyu, Akdoğan, Atmaca, Büyükdere, Demirkapı, Köprübaşı, Otluk, Konuklu, Çakır, Dora, İnandı, Sarıca, Timurçiftliği, Ulaşlı, Ülker ve Yolaldı mahallelerinin etkilenmesi bekleniyor.

6 mahallede 09.00-17.30 arasında kesinti

Serkan Ay 400 kV Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F18 Ersoylu fiderinde ise Tesis-Müteahhit ekiplerinin gerçekleştireceği çalışmalar nedeniyle saat 09.00 ile 17.30 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Bu kesintiden Dunaysır, Erosylu, Koçhisar, Mevlana, Mezopotamya ve Şahkulube mahalleleri etkilenecek.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., planlı çalışmalar nedeniyle yaşanacak kesintiler konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.