ÖNDER'in Çevre Duyarlılığı Sahaya Yansıdı

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 06.08.2025 - 17:09, Güncelleme: 06.08.2025 - 17:09
 

ÖNDER'in Çevre Duyarlılığı Sahaya Yansıdı

ÖNDER Genel Merkez tarafından başlatılan “Orman Temizliği Seferberliği Programı” kapsamında Mardin ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nden de destek geldi.
Doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlik kapsamında, ormanlık alanda temizlik yaptı. Ellerinde eldiven ve çöp torbalarıyla ormana yayılan gönüllüler, hem çevre bilinci oluşturdu hem de gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak adına örnek bir çalışmaya imza attı.  ÖNDER Mardin İl Temsilcisi Enes Güneş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin ve çocukların çevreye olan duyarlılıklarını artırmak, daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre bilincini pekiştirmek, ayrıca ormanların korunmasına yönelik farkındalığı oluşturmak amacıyla 'Orman Temizliği Seferberliği'ni gerçekleştirdik erini söyledi. Güneş, "Doğanın bizlere emanet olduğu bilinciyle, çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getirmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için 'Yaz Okulu' öğrencilerimizle sahadaydık. Orman yangınlarına karşı dikkat çekmek ve temiz bir çevre bilinci oluşturmak amacıyla, Önder Genel Merkezimizin 81 ilde başlattığı 'Orman Temizliği Seferberliği'ne gençlerimizle birlikte bizler de katıldık. Bugünün küçük elleri, yarının büyük sorumluluklarıyla buluşuyor diyerek, daha temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek için küçük büyük demeden hep birlikte çalışmaya devam diyoruz." dedi.
ÖNDER Genel Merkez tarafından başlatılan “Orman Temizliği Seferberliği Programı” kapsamında Mardin ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nden de destek geldi.

Doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlik kapsamında, ormanlık alanda temizlik yaptı. Ellerinde eldiven ve çöp torbalarıyla ormana yayılan gönüllüler, hem çevre bilinci oluşturdu hem de gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak adına örnek bir çalışmaya imza attı. 

ÖNDER Mardin İl Temsilcisi Enes Güneş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin ve çocukların çevreye olan duyarlılıklarını artırmak, daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre bilincini pekiştirmek, ayrıca ormanların korunmasına yönelik farkındalığı oluşturmak amacıyla 'Orman Temizliği Seferberliği'ni gerçekleştirdik erini söyledi.

Güneş, "Doğanın bizlere emanet olduğu bilinciyle, çevreye olan sorumluluğumuzu yerine getirmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için 'Yaz Okulu' öğrencilerimizle sahadaydık. Orman yangınlarına karşı dikkat çekmek ve temiz bir çevre bilinci oluşturmak amacıyla, Önder Genel Merkezimizin 81 ilde başlattığı 'Orman Temizliği Seferberliği'ne gençlerimizle birlikte bizler de katıldık. Bugünün küçük elleri, yarının büyük sorumluluklarıyla buluşuyor diyerek, daha temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek için küçük büyük demeden hep birlikte çalışmaya devam diyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.