dicle elektirk

İl sağlık Müdürümüz Yavuz, İlçe Sağlık Müdürleri ve TSM Başkanlarıyla bir araya geldi

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 06.05.2025 - 18:43, Güncelleme: 06.05.2025 - 18:43
 

İl sağlık Müdürümüz Yavuz, İlçe Sağlık Müdürleri ve TSM Başkanlarıyla bir araya geldi

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz başkanlığında; İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile toplantıda bir araya gelerek değerlendirme ve bilgilendirme yapıldı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cihat Adın ve Yardımcıları ile birlikte Birim Sorumlularının da katıldığı toplantıda; Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri, Doğal Olan Normal Doğum Eylem Planı, Anne ve Bebek Sağlığı, Gebelik/Riskli Gebelik, DYS (Döküman Yönetim Sistemi), Aşıla Modülü, SABİM (Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi), Bağımlılıkla Mücadele, Kanser Taramaları, Mobil Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Okuryazarlığı başta olmak üzere birçok konuda değerlendirme ve bilgi paylaşımı yapıldı.
Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz başkanlığında; İlçe Sağlık Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanları ile toplantıda bir araya gelerek değerlendirme ve bilgilendirme yapıldı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cihat Adın ve Yardımcıları ile birlikte Birim Sorumlularının da katıldığı toplantıda;

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri,

Doğal Olan Normal Doğum Eylem Planı,

Anne ve Bebek Sağlığı,

Gebelik/Riskli Gebelik,

DYS (Döküman Yönetim Sistemi),

Aşıla Modülü,

SABİM (Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi),

Bağımlılıkla Mücadele,

Kanser Taramaları,

Mobil Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Okuryazarlığı başta olmak üzere birçok konuda değerlendirme ve bilgi paylaşımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.