Artuklu Belediyesi, Ramazan Bayramı Öncesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 29.03.2025 - 14:43, Güncelleme: 29.03.2025 - 14:43
 

Artuklu Belediyesi, Ramazan Bayramı Öncesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Ramazan Bayramı arefe gününe kadar, Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehrin farklı noktalarında yoğunlaşan temizlik çalışmaları ile bayram öncesi Mardin’in daha temiz ve sağlıklı bir ortamda karşılanması hedefleniyor.   Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, sahada çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.    Çalışmaların bayram sürecinde vatandaşlara daha rahat ve temiz bir ortam sunmayı amaçladığını belirten Eş Başkan Amak, ekiplere teşekkür etti.   Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde, şehrin temizliği konusunda büyük bir ilerleme kaydedildi.
Ramazan Bayramı arefe gününe kadar, Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehrin farklı noktalarında yoğunlaşan temizlik çalışmaları ile bayram öncesi Mardin’in daha temiz ve sağlıklı bir ortamda karşılanması hedefleniyor.
 
Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, sahada çalışan ekiplere kolaylıklar diledi. 
 
Çalışmaların bayram sürecinde vatandaşlara daha rahat ve temiz bir ortam sunmayı amaçladığını belirten Eş Başkan Amak, ekiplere teşekkür etti.
 
Ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde, şehrin temizliği konusunda büyük bir ilerleme kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.