Akparti Nusaybin Heyetinden Vali Akkoyun’a Ziyaret
Akparti Nusaybin Heyetinden Vali Akkoyun’a Ziyaret
AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı İrfan Yıldızoğlu ve beraberindeki heyet, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Ticaret Borsası Başkanı Necdet Aktaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Doğru, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şehmus Ayaz ve AK Parti Nusaybin İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Işık hazır bulundu.
Heyet, görüşmede Nusaybin’in öncelikli ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Akkoyun’a iletti. İlçedeki bazı mahallelerde yaşanan çevre sorunları gündeme getirildi.
Çeşitli noktalarda yapımı istenen yolların programa alınması talep edildi. Doğalgaz altyapı çalışmalarının hızla bitirilmesi gerektiği vurgulandı. İlçenin önemli bir ihtiyacı olan yeni otogar projesinin gündeme alınması istendi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Yıldızoğlu, Vali Akkoyun’a ilçeye gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederek, “AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimize yönelik yaptığı siyasi çizgiyle, her alanda olduğu gibi ilçemizde de büyük yatırımlara imza atıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
