Midyat’ta Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesinin İnşaat Çalışmaları Sürüyor
Midyat’ta Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesinin İnşaat Çalışmaları Sürüyor
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Bağlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesi’ni yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, yapımına başlanan Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen aşamayı değerlendirdi.
Midyat Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin iş birliğiyle hayata geçirilen proje, tamamlandığında Bağlar Mahallesi sakinlerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek. Tesisin, mahalle sakinlerinin bir araya gelebileceği ve birlik beraberlik duygusunun güçleneceği önemli bir buluşma noktası olması hedefleniyor.
Temeli dualarla atılan projenin her aşamasını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Veysi Şahin, Midyat’a yakışır, nitelikli ve kalıcı eserleri vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Bağlar Mahallesi’nin sosyal yaşamına katkı sağlaması beklenen Çok Amaçlı Sosyal Tesis Projesi’nin tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması planlanıyor.
Projenin Bağlar Mahallesi’ne ve Midyat’a hayırlı olması temenni edildi.
