Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz Açıkladı

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 11.09.2024 - 16:48, Güncelleme: 11.09.2024 - 16:48
 

Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz Açıkladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Mardin'e 127'si pratisyen 27'si uzman 154 hekim ataması yapıldığı açıklandı.
Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz, Mardin'e 154 hekim ataması yapıldığını açıkladı. Yavuz, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından Mardin'e 127'si pratisyen 27'si ise uzman toplamda 154 hekim atandığını söyledi. Yavuz, şunları kaydetti:  "Sağlık Bakanlığımızla görüşmelerimizde Mardin'deki eksiklikleri bildirmiştik. Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun ve Mardin Milletvekillerimiz Sayın Faruk Kılıç ve Sayın Muhammed Adak'ın girişimleri ile birlikte Sayın Bakanımız duyarlılığını göstererek Mardin'imize yardımcı oldu. İl ve ilçelerimize ataması yapılan doktorlarımız görevlerine önümüzdeki günlerde başlayacaklar. Yeni ataması yapılacak hekimlerimize başarılar diliyorum. Mardin'imize hayırlı olsun."
Sağlık Bakanlığı tarafından Mardin'e 127'si pratisyen 27'si uzman 154 hekim ataması yapıldığı açıklandı.

Mardin İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz, Mardin'e 154 hekim ataması yapıldığını açıkladı.

Yavuz, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından Mardin'e 127'si pratisyen 27'si ise uzman toplamda 154 hekim atandığını söyledi.

Yavuz, şunları kaydetti: 

"Sağlık Bakanlığımızla görüşmelerimizde Mardin'deki eksiklikleri bildirmiştik. Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun ve Mardin Milletvekillerimiz Sayın Faruk Kılıç ve Sayın Muhammed Adak'ın girişimleri ile birlikte Sayın Bakanımız duyarlılığını göstererek Mardin'imize yardımcı oldu. İl ve ilçelerimize ataması yapılan doktorlarımız görevlerine önümüzdeki günlerde başlayacaklar. Yeni ataması yapılacak hekimlerimize başarılar diliyorum. Mardin'imize hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.