DEM Parti Heyetinden Artuklu Belediyesine Ziyaret

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 01.10.2026 - 08:55, Güncelleme: 01.10.2026 - 08:55 167 kez okundu.
 

DEM Parti Heyetinden Artuklu Belediyesine Ziyaret

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcıları ve Demokratik Yerel Yönetimler Kurulu Eş Sözcüleri Canan Kebenç ve Mehmet Rüştü Tiryaki ile yerlerine kayyum atanan 10 DEM Partili belediyenin eşbaşkanlarından oluşan heyet, Artuklu Belediyesini ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette heyet, Artuklu Belediyesi Eşbaşkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, eşbaşkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.   Gerçekleştirilen görüşmede Eşbaşkanlar Ölker ve Amak, Artuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilen hizmetler hakkında heyete bilgi verdi.   Ziyarette ayrıca yerel yönetim çalışmaları, belediyenin hizmetleri ve yürütülen çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.   Görüşme, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcıları ve Demokratik Yerel Yönetimler Kurulu Eş Sözcüleri Canan Kebenç ve Mehmet Rüştü Tiryaki ile yerlerine kayyum atanan 10 DEM Partili belediyenin eşbaşkanlarından oluşan heyet, Artuklu Belediyesini ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen ziyarette heyet, Artuklu Belediyesi Eşbaşkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, eşbaşkan yardımcıları ile belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.
 
Gerçekleştirilen görüşmede Eşbaşkanlar Ölker ve Amak, Artuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilen hizmetler hakkında heyete bilgi verdi.
 
Ziyarette ayrıca yerel yönetim çalışmaları, belediyenin hizmetleri ve yürütülen çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Görüşme, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.