Hatip Çelik mazbatasını aldı
Hatip Çelik mazbatasını aldı
Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerini kazanarak güven tazeleyen mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Hatip Çelik, resmi mazbatasını alarak yeni dönem görevine başladı.
Ekim 2026'da gerçekleşen ve Veysi Duyan ile yarışılan yoğun seçim maratonunun ardından, kesinleşen sonuçlarla birlikte mazbatasını alan Hatip Çelik, yaptığı açıklamalarda birlik, beraberlik ve kapsayıcılık mesajları verdi. Seçim rekabetinin geride kaldığını ve artık el birliğiyle çalışma dönemi olduğunu belirten Çelik, ayrıştırmadan tüm üyeleri kucaklayan bir anlayışla Mardin’in ekonomik potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.
Seçim zaferinin ardından Mardin Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında yeni dönem projeleri için harekete geçileceğini belirten Çelik, "Bu seçimin galibi tek bir grup ya da liste değil; tüm tüccarıyla, sanayicisiyle bütün bir şehirdir. Kazanan Mardin oldu" diyerek iş dünyasına teşekkürlerini iletti.
