DİCLE ELKEKTİRK

Mardin’de Ramazan Bayramı Tedbirleri Toplantısı Gerçekleşti

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 19.03.2026 - 14:51, Güncelleme: 19.03.2026 - 14:51
 

Mardin’de Ramazan Bayramı Tedbirleri Toplantısı Gerçekleşti

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun başkanlığında “2026 Yılı Ramazan Bayramı Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.
 Toplantıda bayram süresince alınacak güvenlik, trafik ve kamu hizmetlerine yönelik önlemler ele alındı. Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Naim Akgül, İl Jandarma Komutanı Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin ile ilgili kurum amirleri katıldı. Bayram Süresince Alınacak Önlemler Değerlendirildi Toplantıda Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirebilmesi için alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Özellikle trafik yoğunluğu, kamu düzeni, sağlık hizmetleri ve acil durumlara yönelik koordinasyon konuları görüşüldü. Kurumlar Arası Koordinasyon Vurgusu Yetkililer, bayram döneminde oluşabilecek yoğunluklara karşı tüm kurumların koordineli şekilde görev yapacağını belirtti. Güvenlik güçleri başta olmak üzere ilgili kurumların sahada aktif şekilde görev alacağı ifade edildi. Amaç: Huzurlu ve Güvenli Bir Bayram Toplantıda vatandaşların bayramı huzur ve güven ortamında geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin planlandığı belirtilirken, kamu kurumlarının bayram süresince koordineli şekilde çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun başkanlığında “2026 Yılı Ramazan Bayramı Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.
 Toplantıda bayram süresince alınacak güvenlik, trafik ve kamu hizmetlerine yönelik önlemler ele alındı.
Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Naim Akgül, İl Jandarma Komutanı Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Sakin ile ilgili kurum amirleri katıldı.
Bayram Süresince Alınacak Önlemler Değerlendirildi
Toplantıda Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirebilmesi için alınacak tedbirler masaya yatırıldı. Özellikle trafik yoğunluğu, kamu düzeni, sağlık hizmetleri ve acil durumlara yönelik koordinasyon konuları görüşüldü.
Kurumlar Arası Koordinasyon Vurgusu
Yetkililer, bayram döneminde oluşabilecek yoğunluklara karşı tüm kurumların koordineli şekilde görev yapacağını belirtti. Güvenlik güçleri başta olmak üzere ilgili kurumların sahada aktif şekilde görev alacağı ifade edildi.
Amaç: Huzurlu ve Güvenli Bir Bayram
Toplantıda vatandaşların bayramı huzur ve güven ortamında geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin planlandığı belirtilirken, kamu kurumlarının bayram süresince koordineli şekilde çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.