Beyazsu Ana İsale Hattı’nda Arıza: Artuklu Ve Kızıltepe İçin Ekipler Seferber Oldu

KIR'ATIM GÜNCEL HABERLER (KIRATIM HABER) - KIR'ATIM GAZETESİ | 24.06.2026 - 22:28, Güncelleme: 24.06.2026 - 22:28
 

Beyazsu Ana İsale Hattı’nda Arıza: Artuklu Ve Kızıltepe İçin Ekipler Seferber Oldu

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Beyazsu Ana İsale Hattı’nda meydana gelen arıza nedeniyle Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine su akışının kesintiye uğramaması için ekiplerin yoğun çalışma yürüttüğünü duyurdu.
Arıza Mardin Üçyolu Mevkiinde Meydana Geldi MARSU’dan yapılan açıklamada, Beyazsu Ana İsale Hattı üzerinde, İpekyolu güzergâhındaki Mardin Üçyolu mevkiinde 24 Haziran 2026 tarihinde bir arıza meydana geldiği belirtildi. Arızanın tespit edilmesinin ardından ekiplerin bölgeye yönlendirilerek gerekli müdahaleye kısa sürede başladığı ifade edildi. Su Akışının Devamı İçin Çalışmalar Sürüyor Açıklamada, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine su akışının en kısa sürede yeniden sağlanabilmesi amacıyla MARSU ekiplerinin arızaya hızlı şekilde müdahale ettiği kaydedildi. Ekiplerin, su arzında herhangi bir aksama yaşanmaması için onarım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. Vatandaşlara Bilgilendirme Yapıldı MARSU yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından su akışının normale döneceğini belirterek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına sürecin yakından takip edildiğini ifade etti. Kurum tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunun gelişmeler hakkında bilgilendirilmeye devam edileceği vurgulandı.
Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Beyazsu Ana İsale Hattı’nda meydana gelen arıza nedeniyle Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine su akışının kesintiye uğramaması için ekiplerin yoğun çalışma yürüttüğünü duyurdu.

Arıza Mardin Üçyolu Mevkiinde Meydana Geldi

MARSU’dan yapılan açıklamada, Beyazsu Ana İsale Hattı üzerinde, İpekyolu güzergâhındaki Mardin Üçyolu mevkiinde 24 Haziran 2026 tarihinde bir arıza meydana geldiği belirtildi.

Arızanın tespit edilmesinin ardından ekiplerin bölgeye yönlendirilerek gerekli müdahaleye kısa sürede başladığı ifade edildi.

Su Akışının Devamı İçin Çalışmalar Sürüyor

Açıklamada, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine su akışının en kısa sürede yeniden sağlanabilmesi amacıyla MARSU ekiplerinin arızaya hızlı şekilde müdahale ettiği kaydedildi.

Ekiplerin, su arzında herhangi bir aksama yaşanmaması için onarım çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Vatandaşlara Bilgilendirme Yapıldı

MARSU yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından su akışının normale döneceğini belirterek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına sürecin yakından takip edildiğini ifade etti.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunun gelişmeler hakkında bilgilendirilmeye devam edileceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.